Open dag nieuwe werkruimte op 22 en 23 maart 2019

Eindelijk is het zover: de archeologische werkruimte wordt op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart officieel geopend. Vanaf deze datum nemen we de werkruimte officieel in gebruik. Wil je meer weten over de (opening) werkruimte lees dan verder.

Sinds vorig jaar maart 2018 toen de werkgroep de sleutel van de nieuwe ruimte overhandigd kreeg zijn we bezig geweest de werkruimte, een oude werkloods, te verbouwen. Van isolatie, nieuwe wandjes, electra, spoelbak, plastic bakken tot nieuwe tafels en stoelen: de werkruimte is bijna klaar om in gebruik te nemen als archeologische werkruimte. Hieronder hebben we al een kort filmpje geplaatst die onze werkruimte kort belicht.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 22 maart van 15-18 uur. Alle inwoners van Waterland zijn een dag later (zaterdag 23 maart) van harte welkom tussen 14-17 uur. Wil je meer weten over archeologie in Waterland of wil je gewoon langskomen geef je dan op via onderstaand aanmeldformulier. Dan hebben we de koffie voor je klaar staan! (Heb je je al aangemeld dan hoef dat natuurlijk niet meer)