Nieuwjaarsborrel in de werkruimte

nieuwjaarsborrelAfgelopen dinsdagavond was er geen scherven-plakavond maar de eerste nieuwjaarsborrel van de werkgroep. Tijdens de borrel werd het eerste bestuur gepresenteerd en werden plannen voor 2015 ontvouwd. Daarna was er voor iedereen een hapje en drankje.

Meestal is er op dinsdagavond een heuse scherven-plakavond. Op zo’n avond worden dan weer allerlei scherven op tafel uitgelegd om te bekijken of er weer diverse kannen, potten of borden aan elkaar geplakt kunnen worden.

DSC_1400Afgelopen dinsdagavond was toch wel een speciale avond, namelijk voor het eerst in haar jonge geschiedenis beschikt de werkgroep over een eigen bestuur, bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. Alle leden van de werkgroep waren aanwezig om op deze speciale avond nog “de beste wensen” uit te wisselen en natuurlijk het nieuwe bestuur te aanschouwen.

Het bestuur ontvouwde op deze avond globaal de plannen voor 2015. In 2015 zal de werkgroep voor het eerst gaan werken met een eigen begroting en budget. Hierdoor kan de werkgroep diverse materialen aanschaffen, voor o.a. veldwerk werkzaamheden en verschillende restauraties. DSC_1395

Na de presentatie van het bestuur konden alle aanwezigen en onder het genot van een drankje, inclusief toastje, stukje kaas of plakje worst nog gezellig napraten op deze gezellige dinsdagavond in de werkruimte.